Dansen voor verbinding met jezelf.

Romana Tripolt is dans en trauma therapeute in Wenen. Ze creëerde een mooie vorm van therapie, helen met dans. Opnieuw in verbinding komen met jezelf waardoor trauma’s kunnen helen. In het boek verteld ze alles over haar theorie en geeft ze handvaten om dit toe te passen in de praktijk.

In 2018 is Romana’s eerste boek ‘Bewegung als Ressource in der Traumabehandlung’ uitgegeven in Duitsland. Ze geeft regelmatig therapieën in groepsvorming wat ze combineert met dans. Door de internationale belangstelling voor haar therapie vorm en workshops, heeft het boek een engelse editie gekregen.

De kernwaarden van haar therapie zijn omarmd in de omslag. Het brein gevormd door een bewegende draad, staat symbolisch voor het proces van haar werkwijze. De draad is terug te zien in het hele boek in de vorm van typografie om de hoofdstukken van elkaar te scheiden. Speelse invloeden in combinatie met een helderheid zijn belangrijke elementen geweest in de vormgeving van dit boek. De kleuren diep oranje en licht blauw geven het boek zijn karakter. Evenals de favoriete kleur van Romana.

chevron-leftchevron-right