STUDIO AMBER LEDEGANG

Ontwerp voor ontspanning, inzicht en verdieping

Building with letters and composities made of concrete

HUIG ,naar de medeoprichter Huig Maaskant, is het jaarlijkse magazine van de Rotterdamse Academie van Bouwkunst. Met een team getalenteerde ontwerpers hebben wij deze editie vormgegeven.

go to project

Een kijkje in het verleden door het oog van de lens

De mix neemt je mee terug in de tijd. Hoe zagen de fotografen toen, het Nederland wat wij nu zien? Door een combinatie te maken van een hedendaagse en een historische fotograaf ontstaat er een spannende dialoog tussen vroeger en nu. De exposities werden tentoongesteld in het Nederlands Fotomuseum, met een begeleidend boek.

go to project

Samen dichter bij elkaar

Tantra is een eeuwenoude kunst van het 'dichter bij elkaar' komen en de ander beter leren kennen. Het boek had een nieuw jasje nodig, waar de illustraties en letters zijn gemoderniseerd.

go to project

Dance for verbinding met jezelf.

Romana Tripolt is dans en trauma therapeute in Wenen. Ze creëerde een mooie vorm van therapie, helen met dans. Opnieuw in verbinding komen met jezelf waardoor trauma’s kunnen helen. In het boek verteld ze alles over haar theorie en geeft ze handvaten om dit toe te passen in de praktijk.

go to project

Connection through more then roads

Quickly planning your driving lessons within a clear system, that is the vision of the founders of Komaan. When designing the app, user-friendliness and overview were of big importance. With a clear and clean design, Komaan takes you on the road.

go to project

until the last crumb

Tasty Toucan is een Granola merk met Goudse bodem. Met een passie voor gezond, maar ook lekker eten is het experiment naar de beste granola begonnen. Heel veel proeven en nieuwe pogingen leidde uiteindelijk tot een knapperig resultaat. Tasty toucan werkt enkel met pure ingrediënten, een mooi gegeven wat terug te zien is in de identiteit.

go to project
chevron-right